hidroizolatii

hidroizolatii

pagini aurii
location
email
phone

Site web realizat de FCR Media On Line SRL - www.paginiaurii.ro

 

OLTHIZ CONREP SRL

waterproofing hidroizolatii

Strada Amaradia nr. 49
Craiova, jud. Dolj

Cod Postal 200170

 

Persoana de contact:

Ing. Gheorghe Duduiala

oferim servicii de hidroizolatii
oferim servicii de hidroizolatii
oferim servicii de hidroizolatii

0722 645 900

0766 238 600

olthiz@yahoo.com

0251 550 552

olthiz conrep hidroizolatii logo

Despre noi

 

S.C. OLTHIZ CONREP S.R.L. este o societate cu capital privat, înfinţată în anul 1993 în scopul executării lucrărilor de

hidroizolaţii (noi sau reparaţii), izolaţii termice şi protecţii anticorozive, în orice combinații solicitate de clienții nostri, utilizând tehnologii şi materiale moderne pentru tencuieli, zugrăveli, igenizări, instalații sanitare.  

 

În toţi aceşti ani am reuşit să formăm un colectiv profesionist şi disciplinat cu cu ajutorul cărora am executat un volum mare de astfel de lucrări,

bucurându-ne de respectul şi aprecierile beneficiarilor noştri.

Ce facem

 

Avem capacitatea de execuție a lucrărilor de hidroizolații cu membrane protejate cu ardezie sau folie de aluminiu prin procedeul de termo-sudare (inclusiv modernizarea luminatoarelor prin montarea pe structurile existente a plăcilor de policarbonat) și a lucrărilor de izolație termică a teraselor cladirilor cu polistiren.

 

Pentru activitățile noastre avem documentate, implementate și menținute sistemele de management de calitate ISO 9001, de mediu ISO 14001 și de sănătate și securitate ocupațională ISO 18001.

Timp de 28 de ani am pus accentul pe respectul față de profesie și beneficiarii noștri.

Profilul Companiei

 

Firma Olthiz Conrep S.R.L. are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in efectuarea de hidroizolatii cu membrane hidroizolante. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. 

În decursul anilor nu am avut nicio problema legată de calitatea lucrărilor executate, iar atunci când au apărut probleme minore le-am rezolvat cu operativitate.

Oferim beneficiarilor noștri seriozitate și un nivel calitativ ridicat al lucrărilor.

Nu solicităm avansuri pentru lucrări, dar solicităm la rândul nostru seriozitate în respectarea graficului de plăți stabilit de comun acord.