pagini aurii
location
email
phone

Site web realizat de FCR Media On Line SRL - www.paginiaurii.ro

 

OLTHIZ CONREP SRL

waterproofing hidroizolatii

Strada Amaradia nr. 49
Craiova, jud. Dolj

Cod Postal 200170

 

Persoana de contact:

Ing. Gheorghe Duduiala

hidroizolatii

hidroizolatii

S.C. OLTHIZ CONREP S.R.L. este o societate cu capital privat, înfinţată în anul 1993 în scopul executării lucrărilor de hidroizolaţii (noi sau reparaţii), izolaţii termice şi protecţii anticorozive, în orice combinații solicitate de clienții nostri, utilizând tehnologii şi materiale moderne pentru tencuieli, zugrăveli, igenizări, instalații sanitare.

 

În toţi aceşti ani am reuşit să formăm un colectiv profesionist şi disciplinat cu care am executat un volum mare de astfel de lucrări, bucurându-ne de respectul şi aprecierile beneficiarilor noştri.

Pentru activitățile noastre avem documentate, implementate și menținute sistemele de management de calitate ISO 9001, de mediu ISO 14001 și de sănătate și securitate ocupațională ISO 18001.

 

Pentru toate lucrările realizate de noi în această perioadă am utilizat numai materiale din producția internă și ne-am bucurat permanent de sprijinul celor mai experimentați și importanti producători de materiale hidro si termoizolante din țară: SC SWISSPOR SA din Ploiești, SC ARCON SRL Sfântu Gheorghe și SC GENERAL MEMBRANE SRL Buzău.

 

Avem capacitatea de execuție a lucrărilor de hidroizolații cu membrane protejate cu ardezie sau folie de aluminiu prin procedeul de termo-sudare (inclusiv modernizarea luminatoarelor prin montarea pe structurile existente a plăcilor de policarbonat) și a lucrărilor de izolație termică a teraselor cladirilor cu polistiren.

 

 

În decursul anilor nu am avut nicio problema legată de calitatea lucrărilor executate, iar atunci când au apărut probleme minore le-am rezolvat cu operativitate.

 

 

Oferim beneficiarilor noștri seriozitate și un nivel calitativ ridicat al lucrărilor.

 

Nu solicităm avansuri pentru lucrări, dar solicităm la rândul nostru seriozitate în respectarea graficului de plăți stabilit de comun acord.

0722 645 900

0766 238 600

olthiz@yahoo.com

0251 550 552

olthiz conrep hidroizolatii logo

Servicii si galerie foto